5 november 2008

En paus i pausen

En så'n här dag är det svårt att hålla paus från bloggandet. Orden och känslorna svallar över - ja, jag har tårar i ögonen och ståpäls efter att ha lyssnat på Barack Obamas segertal.

USA's 44:e president blev en man med kraft, ryggrad och intelligens i blicken. Jag är inte särskilt "politisk" av mig och har inga ambitioner på att bli det heller. Nej, jag går på känsla och idag är den känslan berusande och hoppfull.

Läs andra bloggar om , , , , , , , ,

8 kommentarer:

Max sa...

Man kan konstatera att Obama inte kan göra sämre ifrån sig än sin föregångare......

Välkommen tillbaka, blir det något mer skrivande nu?

Jah Hollis sa...

Ser man på, ett tillfälligt (?) inhopp. Vi får väl hoppas att förväntningarna på Obama inte är f-ö-r stora. För då lär nog många dessvärre bli besvikna.

Roligt läsenord jag ska skriva in för att lämna kommentaren: Hompa

Jah Hollis sa...

Lösenord, heter det väl. :-P

Liz1e sa...

max: nej, superlativet "sämst" är svårt att slå... skriver gör jag konstant, just nu på annat håll...men det är svårt att hålla sig härifrån, det ska erkännas;)

jah: usch ja, "h"-et i hurraropen fastnar en mikrosekund i halsen och blir till ett "hjälp!" - lite skrämmande är det allt med all denna tillit...
hompa sa du - vad får du av czedu?

Eva Nygren sa...

Hejsan Liz1e, jag visste inte att du hade kommit tillbaks (fast kanske bara tillfälligt). På det igen, tycker jag! Achoo får jag skriva som lösenord, och det är litt så nu, snuvigt.

Liz1e sa...

eva, du vet hur det - jag kan bara inte vara tyst:D

Eva Nygren sa...

Nuh??

Liz1e sa...

busy with http://www.chrismukkahmyway.blogspot.com/

se'n får vi se;)