20 december 2008

Stimmung

Äntligen infann den sig, helgstämningen.

Hösten har gått i 190 och de senaste veckorna har jag faktiskt inte stannat upp en enda gång för att känna hur det är och vart jag är på väg. Bara brassat på för att elden inte ska slockna liksom.
Igår fixade vi glöggparty på jobbet, men värmeljusen till trots kunde det (för min del) lika gärna kunnat vara öl, snaps och dillkokt nypotatis på borden.
Idag var vi iväg med vänner för att se Doris & Knäckebrödernas julshow och då - omgiven av 5000 andra Dorisfantaster i åldern 0-100 - under julmedleynumret och scenen fylld med små söta tomtenissar och nissor, kände jag äntligen ett efterlängtat lugn sprida sig i bröstet. Tankarna saktade in och blev glasklara var och en för sig och jag fick lust att vara med.
18 dagars ledighet. Jag är redo att fira chanukah, jul och bröllopsdag och dessutom glädja mig åt att vi från i morgon går mot ljusare tider.
Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

3 kommentarer:

Eva Nygren sa...

Hej Lizette. Hoppas att du får en fin semester. Jag ska se till att komma ut så mycket som möjligt, det är nog det jag vill mest. Ha en fin Chanukka! Kram!

Balance sa...

Ha en fantastisk helg! Hann inte ut innan jul som jag hade föresatt mig, men det hade sina randig och rutiga skäl. Kram på er allihop!

Liz1e sa...

eva: Tack - jag för min del ska sova mycket:) Chag sameach!
balance: vi får förhoppningsvis ihop det vad det lider:) Ha en fantastisk julhelg & krama de dina!