24 april 2009

Ombyte förnöjer

Se'n jag blev självförsörjande för 26 år se'n har jag flyttpackat inte mindre än 24 gånger. Av dessa har maken varit involverad i 8 och vår omgivning har vid mer än ett tillfälle menat på att vi borde hålla oss till möbler med hjul på.
Den mest intressanta flytten (i packningshänseende) var den från Almbacksgatan till NK-huset i Malmö nå'n gång på våren 1984. Själv hade jag somnat på en efterfest och mina kära vänner K & P var hemma i min bostad och packade allting i plastkassar samma morgon som flytten skulle gå. Det gick det med.
Nu till saken.
Vi ska flytta och jag har idag börjat packa.
Risk finnes att detta nu temporärt antar formen "inrednings- & renoveringsblogg". Alternativt en kraftigt åsidosatt annan sorts blogg. Kanske rent av ett mini
-
blocket.
Matbord i oljad ek, någon? En Billyhylla kanske? Kom igen - trädgårdsmöbler?
Musik till kaffet idag får bli denna.

6 kommentarer:

Eva Nygren sa...

Jag har ett runt bord i palisander med pelarben. Anä. Skojade bara. Grattis till hela grejen och ni har ju tydligen vanan inne!

Anonym sa...

Jag vill också flytta,ibland. Men oftast, som just nu, så känner jag mig för lat...

Liz1e sa...

@eva: skoja inte om så allvarliga saker... tack för grattiset:)

Liz1e sa...

@tweedelee: jag är ganska trött på att packa om jag ska vara ärlig... men alla skrattar när jag säger att här, här ska vi stanna och maken kallar mig kärleksfullt för Katitzi:)

Balance sa...

Vad har ni för nåt som ni vill bli av med? Vi behöver ett bord till terrassen. Ett litet alltså. Stolar behöver vi också. Skicka mig ett mejl med bilder eller ring mig.
Kram

PS. Tyvärr kan jag inte hjälpa till med flytten - magen är i vägen. ;-)

Liz1e sa...

@balance: tyvärr är våra saker inte särskilt små... vi ville ha rejäla grejor till trädgården:D
Måste också rensa alla skåp, hyllor & annat som vi vill bli av med innan jag tar bilder.
Ingen av våra nära & kära ska plågas med flytten denna gång, vi inser vad vi utsatt alla för under alla dessa år så denna gång blir det flyttfirma:)