4 mars 2009

Fler heroiska insatser fast av annan art

För den som undrar är huset inte sålt.

Nu ska det tittas en andra och tredje gång vilket är helt okej, men så ska "pappa som är byggnadsingenjör följa med och han kan inte förrän den 19 mars" eller "ja, alltså det såldes ett hus här i gatan för ett år se'n och det gick för 200.000 mindre, så jag bjuder 475.000 under ert begärda pris" och "ja, vi måste få tillträde den 1 april annars blir det ingen affär". För att inte tala om "Jag vill ha ett vardagsrum i vinkel, så det kan nog inte bli något köp" (den var i alla fall rolig).
Nu hör det till saken att vi inte har köpt något annat och alltså inte har det minsta bråttom. Får vi inte de pengar vi vill ha, så behöver vi inte sälja. Vi flyttar heller ingenstans innan den 15 juni om nu någon undrar.
Det är, som min pappa brukar säga, bara att sitta lugnt i båten.

3 kommentarer:

Trixie sa...

När jag läser om kommentarerna så är jag glad att jag inte har ett hus till salu! Fast det är klart, ni har får ju verkligen något att skratta åt. Håller tummarna för att det går riktigt bra.

Anonym sa...

Ville de ha ett vardagsrum i vinkel? Kunde ni inte fixa det??? Den var bra. Själv börjar jag fundera på om det inte är dags att skaffa ett mer imponerande hus än vårt lilla radhus. Tänk om något av barnen kommer hem med någon världskändis och man plötsligt får se sitt radhus på tv... huga! Jodå, jag har båda fötterna på jorden..

Liz1e sa...

trixie: nej, det är nog inget för dig;)
annapanna: det är faktiskt precis av den anledningen vi säljer vårt radhus - man vet ju faktiskt aldrig!!!:D