17 mars 2009

Lá Fhéile Pádraig

Idag är det Irlands nationaldag - St Patrick's Day - och jag hade verkligen velat vara i Dublin eller Waterford eller Nenagh med mina vänner S , S & S ikväll. Eller i personalrummet på fiskrenseriet i Dingle.

Men nu är jag ju inte det.
Slainté!

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , ,

5 kommentarer:

camilla sa...

I början-mitten av 90-talet var det en stor grej som firades här också på alla pubar och alla visste vad det var. Nu verkar Paddy vara helt bortglömd - det är synd för det är en kul kväll:D

Alla smutsiga detaljer sa...

Dingle är en av de trevligaste små orter jag besökt. Vilka fantastiska människor!

Liz1e sa...

@camilla: ja, jag håller med - inte ett ord, inga annonser, ingenting... men kvällen kan vara kul ändå;)
@asd: ja visst är det ett underbart ställe på jorden? vi var många utlänningar som rensade fisk i fabriken och alla trivdes som fisken - den i vattnet då alltså:)

Jah Hollis sa...

Jag förträngde det helt. Förmodligen för att jag var tvungen att jobba. Dolores och hennes bror Sean har jag sett på Jazz Café i London. Mycket bra.
På Pickwick i Malmö firar man fortfarande St. Patricks. Det brukar vara fullt ös där då. Så Paddy är inte bortglömd alls. Det är nog bara ni som glömt bort att gå ut den kvällen. :-)

Jah Hollis sa...

PS. Dun Aengus, som man ser på videon till Galway Bay har satt outplånliga spår hos mig. När man står däruppe känner man både skönhet och skräck på en gång. Och så den där läskiga lusten att bara slänga sig ut... DS.