27 januari 2009

Fabulous!

Tihi, sitter här med ett fånigt leende på läpparna. En av mina favoritbloggare - annapanna - tycker att min blogg är fabulös. Minsann.

Jag niger & tackar ödmjukast.

Nu ska jag lista 5 saker jag inte kan vara utan och länka utmärkelsen vidare till 5 andra fabulösa bloggar. Så här ser listan ut:
1. Min familj
2. Annat löst folk som korsat min väg
3. Böcker
4. Italien
5. Mat

Att välja ut bara 5 favoriter bland alla bloggar jag tycker om är inte lätt. Det finns så många bra, roliga och intressanta bloggar där ute, men jag skickar vidare till Eva, Aglio e Olio, Full Bokhylla, Balance och TanT som var och en på något sätt representerar någon eller några av punkterna i min lista.

Läs andra bloggar om , , , , , , , ,

7 kommentarer:

Eva Nygren sa...

What can I say?? Jo, bara, om jag har en sån fin blogg, vafasicken följer du då inte med på Matofilm för? Barnvaktsproblem? Låt kidsen växa upp? Klemar du inte lite med dem ... Anä. Kram!

Liz1e sa...

var på vippen att föreslå en s.k. barnvagnsföreställning för matofilm denna gång, men se'n slog det mig att jag nog skulle bli hyggligt nedröstad:D
Nu ordnar det sig ju i alla fall, vi ses!

kulturbloggen sa...

Hej hej, du har ju svarat på kulturfyran tidigare. Nu finns det en ny ute. Den dröjde för webbhotellet har haft serverkrasch idag, men nu finns den ute att svara på, för den som har tid och lust.
http://kulturbloggen.com/?p=6723

vänligen Rosemari

Balance sa...

Ojojoj, tack så jättemycket. Här sitter man på franska vischan och får veta att du tycker att min oansenliga blogg är fabulous. Då blir man glad. :-)

Liz1e sa...

balance: oansenlig?! i högst grad ansenlig, ger ju oss en chans to keep track of you:)
eh, franska landsbygden? hur länge då?

Jah Hollis sa...

Jag kan tänka mig att det är rätt många som skulle kunna skriva under på punkten att de inte kan vara utan mat. :-)

Liz1e sa...

jah: exakt!