4 januari 2009

Herr Ågren knackar på

Usch, jag har aldrig gillat söndagar. Det är nå't särdeles betungande över dem. Som tonåring led jag verkligen. Låg i min säng och storgrät varenda söndag.

Idag är det söndagen innan jullovet är slut. Detta jullov som jag i ärlighetens namn börjde längta efter redan i september.Det har varit en härlig ledighet med massor av firande av diverse högtider som jag egentligen hade tänkt blogga om under tiden de pågick, men tja, det blev inte av. Inte heller har jag läst alla de böcker jag hade föresatt mig att läsa. Eller sett alla de filmer jag tänkte se.
Mitt huvudsakliga nyårslöfte bröt jag av misstag - jo, faktiskt! - i morse när maken kom hem med frallor & croissanter. Jag var helt yrvaken och lite sliten efter lördagens damtillställning och inte förrän jag satt där med tänderna i en frasig, varm croissant kom jag på att bakverk med sådan smörhalt definitivt inte finns med på listan över allt nyttigt jag i fortsättningen ska hålla mig till. Oj, det blev en lång mening.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , ,

6 kommentarer:

Trixie sa...

Croissanter är nyttiga! På sitt sätt. För ditt fysiska välbefinnande. (Missförstå mig nu rätt!!!) Söndagar är skit.

Jah Hollis sa...

Nyårslöften är överskattade.
Och det heter inte för inte söndagsångest.
Nu kom ju den här trettohelgen som på beställning och skapade en buffert mellan helgledigheten och den återkommande verkligheten.

Liz1e sa...

Trixie: man tycker ju det, att de är nyttiga alltså. För själen:)
jah: 2 extra dagar att ha ångest:D

Alla smutsiga detaljer sa...

Men vad trevligt. Gott nytt år och kul att hra av dig igen :-)

Eva Nygren sa...

Söndagsångest, ja fy. Tycker heller inte att det ska bli kul. Ska komma och pigga upp dig med lite asymmetriska skodon snart. Men du, vi får vara glada att inte vårt -hem brann!? Väl?

Liz1e sa...

eva: ja huannamej, det hade varit förfärligt rent!
ser fram emot att bevittna ditt, var det nyårs-?, löfte:)