24 januari 2009

Idol

Jag har (givetvis) hittat en ny utmaning - Musikfoto - och kan (givetvis) inte stå emot...

Jag har väl kanske inte haft nå'n särskild idol, åtminstone inte någon längre period i taget i alla fall. Jag har alltid tyckt om lite av många istället för allt av en liksom.

Men något som kan liknas vid idoldyrkan är nog ändå min The Sweet-period på 70-talet. Min allra första rockplatta var deras "Desolation Boulevard" och min allra första rockkonsert var när de spelade på Olympen i Lund.
Min bild till veckans tema Idol blir ett hopprep som var det vi använde som mikrofoner när vi lekte the Sweet framför spegeln. Låten blir megahiten "Fox on the run" (trots att den redan finns med på min blogg se'n tidigare).


9 kommentarer:

Anna sa...

Men så härligt..visst är det kul detta Rajson dragit igång.härlig tolkning av temat..minnena o musiken hör ju verkligen ihop.

Anna sa...

Du jag har läst ditt Uffeinlägg där i April...så härligt..visst Uffe kanske inte alltid är vad man önskar..men vissa låtar sitter i hjärtat..Kär o Galen är absolut en sådan.

Veronica sa...

häligt härligt!! Känner igen denna och visst hade man hopprep till mic!!!
=)

Jo sa...

:) Bra tolkning med fotot! Och låten är ju inte så pjåkig den heller!

Vad roligt det är att botanisera bland andras idoler!

Alla smutsiga detaljer sa...

Först när jag såg bilden trodde jag att du fastnat för den nya motionsformen hopprep. Så fort min fot håller ska jag prova.
Fox on the run... åååhhhh, härligt!

Baronessan sa...

Oj, oj, nostalgishock! Sweet har man ju alltid haft ett gott öga till även om skivorna har lyst med sin frånvaro hos mig. Hopprep till mic hade jag glömt, men så var det ju!

rajson sa...

Välkommen till Musikfoto!
Oh gamla goa Sweet, visst lysnade jag pà dom!
Hälsningar fràn ett snöigt SchweiZ!

eva b sa...

Hallå! Vila din hälsning om min Manhattan matta trillade jag in på din blogg och såg den här nya utmaningen. Säger som du, hur ska man kunna stå emot?? Störtskönt!
Kul med Sweet, nostalgi!

mia sa...

Jag ler stort åt bilden av hopprepet...och igenkännande ;-)