2 maj 2008

Klämdag på jobbet

Idag har jag kopierat - massor. Tusentals kopior. Det börjar bli dags för årets Nationella Prov i språk och någon måste ju göra det - jag i det här fallet.

Det är lite obehagligt att befinna sig på en stor skola, som normalt befolkas av nära 2500 personer, alldeles ensam. Men man får mycket gjort och slipper köa till kopiatorn. Det jag har gjort i dag är gammalt hederligt löpande band-arbete. Väldigt vilsamt egentligen och så får man tid att tänka.
Nu ska jag "hålla helg" som dansken säger. Njuta av Galoschjesus och frukostflingorna som jag fick med posten idag. Häpp!

2 kommentarer:

nfavm sa...

Det lät spooky! Att vara alldeles själv på skolan.

Även jag var helt själv i fredags. Företaget jag arbetar på hade stängt och alla var ledig, men jag var den enda av cirka 300 pers som var tvungen att arbeta (fick ledigt idag istället).

Men, jag var så otroligt fräck att jag hade smugglat med mig Chip (min katt) för att vi skulle hinna med tåget till Malmö direkt efter att jag slutade.

Jag var inte lite nojjig att jag skulle bli avslöjad med husdjur på kontoret, men det gick hur bra som helst. TRE gånger gick städerskorna förbi mitt kontor och TRE gånger signalerade jag åt dem genom mina stängda glasdörrar att NEJ jag behöver ingen städning idag.

Under tiden låg Chip och tryckte under mitt skrivbord *hahaa*

Liz1e sa...

Chip verkar vara en cool sort - han hade säkert jätteroligt åt dig där under skrivbordet:)