1 maj 2008

Bloggar & hemsidor

När jag häromdagen "outade" min böjelse för registreringsskyltar, fick jag många roliga mail och kommentarer - tack för det allihopa! Bland annat fick jag tips om en galen hemsida i ämnet kassettband som enligt tipsaren är ett lika "nördigt" intresse som mina skyltar, haha!

När jag igår tittade in hos Frukostflingan fick jag ytterligare ett tips på en annan oerhört underhållande plats i bloggosfären, Katastrofala omslag, som jag bara måste slå ett slag för.
Hos NFAVM fick jag inspiration att besöka GB's nostalgisidor och kunde räkna ut att jag i år firar 30-årigt kärleksförhållande till Nogger - vilken är din favorit och sedan när?
Jag har möblerat om bland mina länkar och t.ex. lagt till en rubrik "för oss som minns & skrattar". Jag har också lagt till en och annan ny blogg under "bloggar & annat jag följer & rekommenderar" och gjort en egen rubrik för bara "Hemsidor om lite allt möjligt".
Så ta en titt under sten och mull - och kanske smaka på dem?
P.S. den som inte vill bli länkad till får meddela mig...

3 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Visst är det lite häftigt när man får respons på sina mystiska böjelser.

Kram Maud

Max sa...

88:an är nog min favorit. Om jag förstår GB-sidan rätt så kom den 73 och då var jag bara 2 år och hade antagligen inte en bestämd uppfattning om vilken glass som var bäst. Min förtjusning i 88:an bör således dykt upp i slutet på 70-talet.

Liz1e sa...

gårdsromantik: ja, och dessutom inser att man långt ifrån är ensam:)

max: 88:an har en given 2:a om inte en delad 1:a plats